Friday, 4 May 2012

Liberty of London

Source: Liberty of London

Muutama viikko sitten lomailimme Lontoossa. Ihana loma ja kaupunki! Varastin sieltä itselleni aikaa ja käväisin Liberty of London -kaupassa. Viime aikoina mielessä ovat pyörineet kukalliset kankaat (kurkatkaapa Pinterest boardiani) ja niistähän Liberty tunnetaan parhaiten.

.....

Few week's back we went to London for a holiday. It was a lovely trip and I got a chance to visit Liberty of London. Lately I have been obsessed with pretty floral fabrics (check my Pinterest board) and where better to find an abundance of  floral fabrics in all shades and colours imaginable than in Liberty. Aikaa oli vähän ja vaikka sitä olisi ollut runsaastikin, niin päähän siellä kukkakangastaivaassa meni pyörälle! Yhtään metriä en ostanut, mutta jotain pientä kuitenkin: neulatyynyn, kaksi  silitysmerkkiä ja vyönsoljen. Tuo vyönsoljen kangas on ihanaa, ostoslistalle meni.

.....

I did not have much time, and anyway, I got a bit overwhelmed with the fabrics and ended up leaving the store without any fabrics. However, I did buy something: Pin cushion, two iron-on fabric motifs and a belt buckle.  I love the fabric of the belt buckle! It is definitely going to the shopping list. 

Source: Liberty of London

Liberty tekee yhteistyötä Dr. Martensin kanssa ja kokoelmassa on lähes vastustamaton kukkalaukku! Aivan mieletön, mutta harmillisen kallis, siis kukkalaukuksi. Niin ja pääpaino taisi kuitenkin yhteistyössä olla kengillä, mutta ne ei minua kiinnosta, laukku vain.

Ai niin, löysin muuten netistä yhden edullisen kangaskaupan, joka myy Libertyn kankaita, Shaukat & Companyn. En ole vielä tehnyt tilausta, mutta heti kun yhtä suosikkiani taas ilmestyy kaupan valikoimiin, tilaus lähtee välittömästi! Onko kenelläkään kokemuksia tuosta kaupasta?

.....

Liberty is now collaborating with Dr. Martens and I fell in love with this satchel! Too bad the price is a bit too steep... I think the emphasis of the collection was on shoes but I'm not interested in those, just the bag.

By the way, I found a webshop that sells Liberty fabrics in reasonable prices, Shaukat & Company. I haven't placed my order yet but as soon as one of my favourite fabrics is back on stock, I'll make my first order. Have you tried that webshop, is it dependable? 

2 comments:

Meiju said...

Sun kukkainen Pinterest-board on ihana. :D Jotkut jutut on vähän liian kukkaisia mulle, mutta tyttöompeluissa just ihania. Olen muuten ihmetellyt noita kukkahousujen tuloa, hurjaa. Mutta varmaan kohta puen itsekin kukkalegginsit päälle, niin kävi aikoinaan farkkuleggareidenkin kanssa ;D

Tuia said...

Voi apua, mut saa kyllä lahdata, jos pistän kukkaleggingsit jalkaan :D Niin pelottava näky, hui! Mutta joo, kukkahempeily sopii ehkä paremmin tytöille kuin pojille, vaikka näen kyllä silmissäni hempeän kukkapaidan pikkupojalla. Niin ihana (jos vain suostuisi laittamaan sellaisen päälle...)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...